ZÁVĚREČNÉ PRÁCE BP/DP/DSP

 

Zde na uvedeném odkazu naleznete přehled závěrečných prací BP / DP / DSP, které jsou aktuálně vedeny, nebo byly vedeny v historii.

Závěrečné práce

Ukázky vybraných diplomových prací

udt07

HOLBA, L.: Krovové konstrukce kostela sv. Bartoloměje ve Vrahovicích. Diplomová práce. Brno: MENDELU Brno, 2013. 112 s. Vedoucí práce Ing. Jitka Čechová.
Diplomová práce Ladislava Holby, která je zaměřena na dřevěné krovové konstrukce kostela sv. Bartoloměje ve Vrahovicích, se umístila ve třetím ročníku Memoriálu Antonína Fajkoše 2013 „O nejlepší studentskou práci zaměřenou na střechy" v kategorii „Textová práce" na pěkném 2. místě.

udt08

VESELÝ, P. Krovové konstrukce západního křídla dominikánského kláštera ve Znojmě. Diplomová práce, MENDELU Brno, 2010. 99s. Výkresová část: 16 výkresů a výpis prvků. Vedoucí práce: Ing. Čechová.
Diplomová práce Petra Veselého, která je zaměřena na krovové konstrukce západního křídla dominikánského kláštera ve Znojmě, se umístila v 1. ročníku Memoriálu Antonína Fajkoše 2011 „O nejlepší studentskou práci zaměřenou na střechy" na 1. místě v kategorii „Nejlepší práce". Odborným garantem oceněné práce, která vznikla na Ústavu dřevařských technologií Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně, byla Ing. Jitka Čechová.

udt09udt10 

Prostorový model – pohon a převody v morašickém mlýně (převzato a upraveno Škarvada 2009)
ŠKARVADA, M. Morašice u Litomyšle: Dokumentace pro obnovu vnitřního vybavení vodního mlýna. Diplomová práce. Brno: MZLU v Brně, 2009. 77 s. Vedoucí práce Ing. Jitka Čechová.